Misiunea UROCLINICA

De mai bine de 18 ani acordam atentie ingrijirii sanatatii dumneavoastra, si o facem cu responsabilitate si profesionalism!

Misiunea noastra este aceea de a va aminti in permanenta ca sanatatea trebuie sa primeze in viata fiecaruia dintre noi. Nadajduim sa fim un sprijin de seama in mentinerea sanatatii dumneavoastra, prin servicii medicale de calitate, care va satisfac pe deplin nevoile si exigentele.

Ne propunem sa asiguram calitatea si siguranta actului medical, iar obiectivul nostru este ca fiecare pacient care ni se adreseaza sa plece multumit din punct de vedere medical.

Grija pentru pacienti si profesionalismul echipei din care facem parte sunt caracteristici care stau la baza activitatii clinicii noastre.

Viziunea UROCLINICA

Ce are omul cel mai de pret? Stim cu totii – SANATATEA. Dar ce facem pentru ea

Suntem o echipa de urologi ,ambitiosi, perseverenti si seriosi, dar mai presus de toate cu dragoste fata de oameni. Depunem toate eforturile pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra medicale si pentru a asigura servicii de calitate.

Valorile UROCLINICA

RESPONSABILITATE. Fiecare caz este o provocare. Vrem sa aducem sanatatea in viata ta si fiecare pas – diagnosticare, tratament, evaluare si urmarire – este misiunea noastra.

PERSEVERENTA. Suntem dispusi sa alocam tot timpul necesar si toata atentia noastra pentru  un diagnostic rapid, depistat cu cele mai moderne tehnici.

SERIOZITATE. Din clinica noastra vei pleca intotdeauna cu multumirea unui act medical sigur si de calitate.

RESPECT. Il datoram si il oferim cu drag tie, pacientului nostru, colegilor nostri si tuturor celor care ne trec pragul pentru un tratament sau pentru o simpla intrebare.

EMPATIE. Oferim servicii medicale si asta inseamna in primul rand obiectivism si profesionalism in diagnostic si tratament. Dincolo de aceste aspecte suntem oameni si poti conta pe sprijinul nostru moral si emotional.

Conducerea UROCLINICA

Mesajul conducerii pentru pacientii si clientii UROCLINICA COMPLEMED:

“Intr-o lume in care totul se precipita, unde pana si actul medical se desfasoara intr-un ritm alert, ne propunem sa fim permanent in serviciul pacientilor si clientilor nostri, sa tratam cu responsabilitate si aplecare fiecare pacient, sa fim competitivi dar intr-o limita a bunului simt, si mai ales a respectului pentru cei cu care interactionam.

Ne dorim ca tuturor pacientilor nostri sa le asiguram cele mai bune servicii, intr-un raport echitabil calitate – pret, urmarind cu precadere actul medical si finalitatea acestuia, prin feedback pozitiv de la toti cei care aleg sa ne calce pragul!”.

Adresa: Strada Carei nr. 9B, Timisoara

Telefon

Telefon

0256.227.713/ 0726.174.750

Email

Email

contact@uroclinica.ro